AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Doći će dan kad će sve njihove laži biti objelodanjene

Nećemo odustati…

Borba za istinu i pravdu zbog smrti Davida Dragičevića nastavljena je i 270. dan na banjalučkom Trgu Krajine. Roditelji i okupljeni građani i dalje traže da im se objelodane imena ubica i nalogodavaca.

Iako Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, ovaj put nije bio na Trgu zbog obaveza u Sarajevu, to nije spriječilo građane Banjaluke i članove grupe „Pravda za Davida“ da i 270. dan okupljanja pošalju jasnu poruku. „David nas je ujedinio u borbi za istinu i pravdu i tako će i ostati sve dok se ubice ne dovedu pred lice pravde“, poručeno je sa Davidovog trga.


„Stojimo ovdje i tražimo samo istinu i pravdu. Istinu znamo – pravdu ćemo dočekati. Ide to malo teže, ne kako smo mi mislili, zato što svi ćute, a ćute zato što je kazna za ubistvo 45 godina teške robije“, rekao je Dragan Dabić iz grupe „Pravda za Davida“.

„Svi oni koji misle zlo – daleko im kuća od naše, a biće, vjerujte mi, biće, jer doći će dan kad će sve njihove laži biti objelodanjene i kada će se tačno znati kada je neko i zbog čega nekome nešto učinio“, poručila je Daniela Ratešić, član grupe „Pravda za Davida“.

Pročitana je i jedna od pjesama posvećenih Davidu, koje svakodnevno pristižu na adresu grupe „Pravda za Davida“.

„Obična martovska noć, šakali žedni su krvi, petnaest na jednoga, njima David nije niti posljednji niti prvi; bez glasa, bez traga, bez šanse da se spase, u običnoj martovskoj noći hijene život mu gase“, riječi su pjesme posvećene ubijenom Davidu Dragičeviću.

Odgovori na pitanja kada će stići pravda za Davida, ko štiti ubice i zataškava istragu, ko su korumpirani tužioci, policajci i vještaci saznaće se 7. aprila na petom velikom skupu. Nakon tog dana – u ovoj državi više ništa neće biti isto, poručeno je sa Davidovog trga.

BN TV

Related posts

Leave a Comment