DIVLJI ZAPAD JE ZA BALKAN, POJAM PRAVNE DRŽAVE I SIGURNOSTI ZA GRAĐANE

Sinoć revolveraški obračun, a danas “samoubistvo” u prostorijama MUP-a…

 

U Banjoj Luci se nastavlja drama za dramom, eksces za ekscesom!

Nakon što smo objavili da je sinoć u Vidovdanskoj ulici u Banjoj Luci oko 23 časa i 30 minuta došlo do revolveraškog obračuna unutar narko klanova i podružnica mafije bliskih vrhu vlasti u Republici Srpskoj, danas prije podne dogodio se još jedan nesvakidašnji slučaj koji je uzdrmao Banjaluku.

– Naime, u ćeliji Banjalučkog MUP-a objesio se pritvorenik.

”Samoubistvo” je izvršio pomoću posteljine koju je zatekao na krevetu u ćeliji u kojoj je bio smješten, navode izvori iz MUP-a.

Imamo pravo posumnjati da je ovaj slučaj “samoubistva” nasilan, jer poslije svega što se događalo u vremenu iza nas samo nas dovodi u sumnju da je nad pomenutim licem izvršena nasilna smrt od strane drugog lica, vjerovatno pripadnika MUP-a.

Iskreno poslije svega očekujemo da se i u ovom slučaju na nekoj konferenciji za medije pojavi već provjereno “uigrana” ekipa, i iznese tvrdnje kako je pomenuto lice bilo uhapšeno sa razlogom i uz dokaze, da je isto ubilo Banjalučkog studenta dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića, te da je radi moguće griže savjesti i zločina koji mu je stavljen na teret prilikom privođenja, nad sobom izvršio suicid.

NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADITI!!!

Kompletno ministarstvo unutrašnjih poslova treba hitno da izvrši smjene svojih kadrova na pozicijama, kao i resorni ministar Dragan Lukač da podnese neopozivu ostavku na tu poziciju.

Poslije nebrojeno nerješenih slučajeva ubistava, ubistva Davida Dragičevića, kao i napada zoljom na objekat “EUROHERCA” gdje je bezbjednost stanovništva postala ugroženija nego na divljem zapadu, ovaj čin bi možda doprinjeo procesu bezbjednosti u gradu i zemlji, a vjerovatno bi bio i korak naprijed u rasvijetljavanju pomenutih zločina.

JOŠ JEDNO PROSTO PITANJE:

“A koliko ti više dokaza treba o tome kako je institucija MUP-a u Republici Srpskoj duboko kriminalizovana organizacija, ili ti sve nas praviš budalama predsjedniče Dodik?!”

I TI DA PODNESEŠ NEOPOZIVU OSTAVKU!

 

POKRET TREĆI BLOK

Related posts

Leave a Comment