AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Davidovo ubistvo je riješeno, čuvajte snagu za buduće događaje

Davidov otac Davor Dragičević oglasio se danas novim informacijama, a između ostalog je rekao da na Tužilaštvo BiH prelazi slučaj ubistva Davida Dragičevića, kao i da je slučaj riješen i da se ubice znaju…

 

On je poručio “pravdašima” u Banja Luci da čuvaju snagu i strpljenje za događaje koji slijede, a koji će usijati javnu scenu ne samo u Banja Luci i RS nego i na Balkanu.

Davor je u emotivnoj izjavi poručio Burletu i Zlukaču da su najodgovorniji za ubistvo njegovog djeteta.

“Zlukaču formiranje Žandarmerije ti je zadnje što si formirao. Gložite se izmedju sebe, radite šta hoćete, slučaj je završen”, poručio je Davor ministru policije RS Draganu Lukaču.

Davor je ponovio da su ubice njegovog sina Davida Dragičevića policijski službenik Zoran Bošnjak i izvjesni Đorđe Rađen.

On je zahvalio ambasadoru SAD Eriku Nelsonu što je danas u Banja Luci saslušao informacije o ubistvu Davida Dragičevića od Grupe “Pravda za Davida”.

“Molio bih sve “pravdaše” da se ne igraju sudija, istražitelja, forenzičara. Zločin je riješen. Treba da dodje do sudnice. Čuvajte snagu za ono što nas čeka u bliskoj budućnosti”, poručio je Davor u video obraćanju javnosti.

A, članovi Grupe “Pravda za Davida” i večeras su još jednom dali podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi da se sa ulice domognu sudnice i da dobiju pravdu za ubijenog sina.

“Pravdaši” su i večeras imali samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo, sudstvo i odnarođeni režim: “Ko je ubio Davida”?

“I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme! Nema predaje! Idemo do kraja! Ćaćina je zadnja u sudnici…! Pravda za Davida!”

Related posts

Leave a Comment