AKTUELNOSTI REGION 

Da li znate u kojim lokalima se dila kokain sasvim javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno

Bane Dobri Sin Zlikovaca

Nikada nijedna Žrtva Teškog Ubistva nije toliko vrijeđana kao Likvidirani David Dragičević, nikada. Ali ni to, taj blasfemični udar na Mrtvog Dječaka, sve te laži, objede, najgnusnije izmišljotine… nisu natjerale Radojičića da trepne, da nešto kaže, da se oglasi… Što i nije čudo, jer on trepće samo kada mu se naredi da trepće kao Bane Dobri Sin zlikovaca i saučesnika ubistva kojima je okružen. I o kojima ni riječ ne progovara.
1.
Još 24 aprila ove godine postavio sam nekoliko pitanja za gradonačelnika Igora Radojičića:
-Da li Vi, gospodine Radojičić, znate u kojim lokalima u Banjaluci se dila kokain sasvim javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno, a u kojim ostale droge, manje cijenje i jeftinije; Takođe, javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno?!
-Da li znate u kojim lokalima/objektima u Banjaluci se odvija visoka prostitucija sasvim javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno? Da li je tačno da su Konzumenti tih nesretnih djevojaka, mahom, “kontroverzni” momci i privatnici iz zemalja okruženja?
-Da li znate koliko su ti objekti udaljeni od Skupštine Grada? Toliko da se hod do njih ne može smatrati čak ni najkraćom šetnjom?!
-Da li znate za koga direktno radi šef Komunalne policije Banjaluka i po čijem nalogu maltretira vlasnike kafea “Life”, koji su jedini javno podržali protest “Pravda za Davida”?! Da li je tom Vašem šefu Komunalne policije direktno nadređen Ministar, a spona je njegov Savjetnik?
-Znate li to Gradonačelniče?
-Znate li odgovoriti i na jedno od postavljenih pitanja, koja se tiču najužeg centra grada? Za cijeli Grad i ne pitam, svjestan da nemate toliki obuhvat.
-Ukoliko znate šta ste preduzeli?
-Ukoliko ne znate, zašto još uvijek sjedite u Gradskoj Kući?!
2.
Radojičić nije odgovorio ni na jedno; Nije se oglasio ni kada su odgovori isplivali, poput onog o klubu “Drama”, gdje se javno dila kokain i odvija visoka prostitucija.
3.
Radojičića to ne interesuje iz dva razloga: Prvi je što je suvlasnik “Drame” Vico Zeljković, samozvani “Banjalučki Arkan”, blizak rod njegovog Šefa, a drugi je što on, Radojičić, nema obuhvat do “Drame”, koja je od Gradske kuće udaljena čitavih 170 metara.
4.
Od Najkorisnijeg Idiota Miliorada Dodika nije se moglo ni očekivati da odgovori na bilo koje od postavljenih pitanja, jer je on plaćen funkcijom gradonačelnika da ĆUTI.
Kao što je ranije bio plaćen funkcijom predsjednika Narodne skupštine. I ćutao je on o ubistvima, prevarama, pljačkama… I radio u korist onih kojima, između ostalog, nije strano ni Ubiti Dijete, od 21. godine. Toliko je imao David Dragičević kada je likvidiran. U Banjaluci, Gradu koji vodi Radojičić.
5.
Ne postoji poniženje kojem Radojičić nije bio izložen od svojih Vlasnika, koji o njemu znaju izvjesno sledeće – Ne mogu oni ponižavati Radojičića koliko on može otrpiti, samo da bi bio na Poziciji.
6.
Čak i kada je natjeran raditi zajedno sa Mladenom Ćućunom, šefom Komunalne policije i desnom rukom Štakora Predraga Ćeranića.
7.
Zašto sada Štakora, a ne Deponije?
Pa zato što Štakori prvi osjete kada Brod tone, pa bježe. I traže novog gazdu, poput Deponije Ćeranić, koji sada svoje usluge nudi na sve strane. I saznanja. I dosjee o MD i DL.
Uskoro ću objaviti i kome sve nudi. Biće to prava poslastica!
8.
Da ne zaboravim: Vrlo blizak saradnik Radojičića, Najkorisnijeg Idiota sa hroničnim nedostatkom empatije, je i Radovan Grajić, poznat po tome što je velelepnu vilu u užem centru Banjaluke izgradio na nesreći drugih, na ucjenama,
na prevarama, na kostima…
Još jedan Štakorov igrač u Radojičićevim širokim njedrima.
9.
Radojičić, Najveći Jadnik Našeg Doba, nije se oglasio ni kada je Milorad Dodik na stranačkom sastanku nazvanom “Побједнички скуп градоначелника, начелника и одборника СНСД-а на локалним изборима 2016, са страначким руководством (30.10.2016. године), naložio rušenje svih načelnika opština, koji nisu članovi SNSD-a i najavio “Crne Knjige” onih koji su se zamjerili SNSD-u i udar po njima.
Bio je to Otvoren Poziv na likvidacije Neistomišljenika!
10.
Umjesto osude, Igor Radojičić, zadužen da likom “Baneta, dobrog sina” pokriva najgnusnije zločine i ubistva iza kojeg stoje njegovi gospodari, izjavio je tada “da ni na jednoj od sjednica Glavnog odbora SNSD-a nije bilo riječi o uskraćivanju podrške Vlade Republike Srpske lokalnim zajednicama u kojima nije na vlasti ova politička partija”.
Kakav je to jadnik, nula, ništarija… kada mora da radi tako prljave stvari; Niko nije ni rekao da je na sjednici Glavnog odbora SNSD-a Dodik pozvao na osnivanje konclogora i egzekucije iz Crne Knjige, već je to rečeno na okupljanju “Побједнички скуп градоначелника, начелника и одборника СНСД-а на локалним изборима 2016, са страначким руководством (30.10.2016. године), kojem je prisustvovao i Jadnik Radojičić – napisao sam o Radojičiću 14.11.2016.
Ostajem pri tome i sada. I zauvijek.
11.
Igor Radojičić, Plaćenik, nije se nijednom oglasio o Ubistvu Davida Dragičevića, nakon 18.04.2018., kada je sve pokušao, po nalogu Odozgo, strpati u politički koš (vidi dodatak).
Ubistvo Dječaka nije politika, ali to za Radojičića ne znači ništa. Ubijali su njegovi i ranije – od likvidacije Milana Vukelića, preko egzekucije Nikole Đurovića i drugih mladih ljudi, pa sve do dekapizacije Danijele Novaković.
NIjednom se Radojičić nije oglasio. Nijednom.
12.
Nije se oglasio ni kada se “jeftini LSD” pokazao kao laž, ni kada se “pljačka kuće Rađenovih” pokazala kao laž, ni kada se “smrt Davida Dragičevića” pokazala kao “Ubistvo Davida Dragičevića”, ni kada je njegov Šef poručio Davoru Dragičeviću da, poarafraziram, nastavi da slavi slavu, “jer ima još djece”, šta ima veze “što su mu ubili jedno”, ni kada su vrijeđali oca ubijenog Dječaka njegovi, Radojičićevi, najbliži saradnici iz stranke…
13.
Radojičić se nijednom nije oglasio ni na najmorbidnije uvrede, ponižavanje, satiranje Ubijenog Davida Dragičevića, koje dolazi iz miljea koji on predstavlja.
14.
Nikada nijedna Žrtva Teškog Ubistva nije toliko vrijeđana kao Likvidirani David Dragičević, nikada. Ali ni to, taj blasfemični udar na Mrtvog Dječaka, sve te laži, objede, najgnusnije izmišljotine… nisu natjerale Radojičića da trepne, da nešto kaže, da se oglasi… Što i nije čudo, jer on trepće samo kada mu se naredi da trepće kao Bane Dobri Sin zlikovaca i saučesnika ubistva kojima je okružen. Sa kojima usko sarađuje i o kojima ni riječ ne progovara.
15.
Igor Radojičić – Bane Dobri Sin – Najkorisniji Idiot Svih Vremena – Najveći Jadnik Ovog Vremena.
16.
Takav kakav je, on i ne treba da dođe na Davidov Trg. Uprljao bi ga!

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment