AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Crno po njih da crnje ne može

Na Trgu Krajine u Banjaluci, traži se pravda za Davida. Poruke i danas iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu…

 
Četiri mjeseca građani Banjaluke rame uz rame sa roditeljima pokojnog Davida Dragičevića na Davidovom trgu traže istinu i pravdu. Davor Dragičević rekao je da su on, njegova porodica i članovi grupe „Pravda za Davida“ na meti mnogih napada. To nas neće zastrašiti jer je naša borba pravedna i istinita, poručio je Davor.
“Mi smo mirni i dostojanstveni ne spominjemo vašu djecu, a vi samo naprijed pa spomenućemo mi nažalost i vašu djecu nemamo drugog izbora. Ne možete nas blatiti ne možete kosti mog mrtvog djeteta prevrtati predsjedniče i ostali ne možete niti ću to dozvoliti“, poručio je Davor Dragičević, otac pokojnog Davida.
“Interesuje me šta je to moje dijete moralo uraditi da bude zvjerski ubijeno i koliki je njihov strah bio da su ga morali ubiti a danas mi je drago što znam da se boje i njega mrtvog”, poručila je Davidova majka Suzana Radanović.
Kaže da vjeruje da mrze dan kad su ga prvi put ugledali,što su ga dirali.
“Vjerujem da su dobili po ćušku od šefa što su to uradili nisu znali da će ovako da ode, crno po njih da crnje ne može“, kaže Suzana Radanović,majka pokojnog Davida
Članovi grupe Pravda za Davida imali su jasnu poruku za sve institucije Republike Srpske.
“Doveli ste nas u poziciju da od borbe za golo preživaljavanje ne stižemo vidjeti šta radite a radite mnogo lošeg i zlog. Toliko ste se osilili da ste izgubili kompas u tome toliko smo ćutali da ste mislili da će vam proći ovaj posljednji najgnusniji čin surovo organizovano ubistvo Davida, gnusna pres konferencija, kriminalizovanje djeteta niste računali da životinje za kakve ste nas smatrali ipak imaju granicu tolerancije uzmite nam sve ali nam djecu ne smijete dirati.Za njih smo spremni da ginemo“, poručila je Danijela Daca Ratešić iz grupe “Pravda za Davida”.

“Mi nećemo odustati sve dok se ubice i svi saučesnici ne dovedu pred lice pravde i dok slučaj ubistva Davida Dragičevića ne bude razriješen”, poručeno je sa Davidovog trga.

BN TV

Related posts

Leave a Comment