AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Čime su to pripadnici najvećeg narko-kartela sa Kosova, zadužili RS da izda pasoš sinu Nasera Keljmendija

TRAŽI SE HITAN ODGOVOR OD LUKAČA…

 

Savez za pobjedu traži od ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da odmah odgovori: – Ko je, kako i zašto u MUP-u Republike Srpske izdao pasoš sinu Nasera Keljmendija, Elvisu Keljmendiju kojem je zabranjen ulazak u BiH zbog najtežih krivičnih djela poput organizovane trgovine narkoticima i oružjem.

– Pitamo ministra Lukača i njegovog šefa Milorada Dodika, čime su to pripadnici najveće balkanske kriminalne organizacije, narko-kartela sa Kosova, zadužili Republiku Srpsku da i pored zabrane ulaska u BiH dobiju pasoš kao da su ugledni sportisti, naučni i kulturni radnici?
Pitamo ministra Lukača kako je moguće da lice kojem je zabranjen ulazak u BiH, ušeta u MUP RS i dobije pasoš, umjesto da bude uhapšeno i deportovano kako nalaže zakon?
Sada je jasno da pravljenje slučaja ”Pacoli” nije ništa drugo do prikrivanje tragova u slučaju Keljmendi. Dok se javnost zabavlja Pacolijem, MUP Republike Srpske regionalne kriminalce i vođe narko-kartela tretira kao počasne građanine, dijeleći im putne isprave i nudeći im utočište”, kaže se u saopštenju Saveza za pobjeda.
Sin Nasera Keljmendija Elvir zahvalan predsjedniku Republike Srpske na dobijanju pasoša BiH, koji mu je izdat u MUP-u Republike Srpske u Zvorniku.
Savez za pobjedu traži od ministra Dragana Lukača da se konačno pojavi u javnosti i odgovori kako je Elvis Keljmendi dobio pasoš, ali i da građanima da sve odgovore u vezi pokušaja ubistva novinara Vlada Kovačevića.

Slobodna-bosna.ba

Related posts

Leave a Comment