AKTUELNOSTI REGION 

CIJENIM I PODRŽAVAM VAŠU BORBU ZA ISTINU

Poštovani Gospodine Bajo

 

Odmah na početku želim da Vam kažem da nemam namjeru da se pravdam, nego da sa Vama prije preduzimanja bilo kakvih drugih aktivnosti razgovaram kao čovjek sa čovjekom, u nadi da će te ipak zaključiti da ste slučajno pogriješili.

Bio sam na razgovoru u krim. policiji PU Bijeljina, na okolnosti Vaše prijave Tužilaštvu protiv mene, gdje sam, pravo da Vam kažem bio šokiran saznanjem za takve optužbe, posebno iz razloga što ja Vas nikada u životu nisam ni vidio, niti do tada čuo za Vas, i što sam ja cijeli mjesec maj bio na korištenju godišnjeg odmora, pa nisam tu mogao biti ni slučajno.

Nakon prvog šoka, zaključio sam, pretpostavljam, da ste Vi mene slučajno zamijenili sa nekim od inspektora krim. policije.

Ja nisam ovlašteno lice, niti policijski službenik, radim na poslovima elektro inžinjera isključivo u struci i u sasvim drugom odjeljenju, te mi zaista nije jasno kako ste me uopšte  mogli dovesti u bilo kakvu vezu sa Vama.

To što spominjete moj profil na Fejsbuku, i činjenice u ličnim podacima jeste tačno, ali ne iz razloga koji Vi smatrate bitnim.

Meni je često pri ulasku na moj profil iskakalo obavještenje da dopunim informacije o meni vezano za moje zaposlenje.

U jednom momentu sam to i uradio, napisao sam gdje sam zaposlen i od kada, a nakon nekog vremena mi je sinulo da ipak ne moraju svi javno znati gdje sam zaposlen, pa sam ponovo izbrisao podatke o zaposlenju.

Te moje aktivnosti su Vas možda zaista navele na to da nešto krijem ili skrivam, ali ja tada nisam ni znao uopšte za Vas, sve do mog razgovora sa inspektorima 05.juna ove godine.

Komandira PS2 Neškovića poznajem od malih nogu, jer smo iz istog mjesta, te smo iz tog razloga prijatelji na Fejsbuku, a njegovog zamjenika ne poznajem.

Sa ovom Vašom prijavom ste me praktično natjerali da pročitam skoro sve što ste pisali i javno objavili u vezi sa ubistvom Vaše Ivone Bajo, i da Vam kao čovjek sa vrlo jakim osjećanjima kažem da sa Vama duboko saosjećam i podržavam Vašu borbu za istinu.

Nisam zaista imao pojma ni o Vama, niti o Vašem slučaju, te mi je iz tog razloga  vrlo teško pala Vaša optužba protiv mene, s obzirom da se ja cijeli svoj život trudim da ni mrava ne nagazim, a kamoli ljude.

Poštovani gospodine Bajo, pošto Vas, nakon ovih saznanja i ja cijenim i podržavam u Vašoj borbi za istinu, a Vi ste mene greškom obilježili, da ne bi bili i dalje u zabludi, ja Vas molim da nastavite sa istraživanjem i otkrivanjem lica s kojim ste imali taj neprijatni susret, a mene i moje lične podatke skinete sa Vašeg portala i da na bilo koji način ukažete na slučajnu grešku koja se desila, s obzirom da zbog vaše slučajne greške, kao pošten čovjek veoma teško ovo podnosim. Takođe Vas molim da se na bilo koji način još detaljnije informišete o meni, da se upoznate sa činjenicom da sam ja sušta suprotnost od onoga kako ste me predstavili,  u nadi da se kasnije i lično sprijateljimo.

Ja Vam lično stojim na raspolaganju, ako želite da se sretnemo, upoznamo i popričamo, te da na licu mjesta utvrdite da se ipak nikada nismo sreli u životu.

S poštovanjem …!!!                            

U Bijeljini, 11.06.2019.godine

Mitar Stanković

E-mail: mitarstankovic@telrad.net


PISMO GOSPODINA STANKOVIĆ MITRA U KOME DEMANTUJE BILO KAKVU VEZU SA INCIDENTOM KOJI SAM OBJAVIO, NAPADOM NA MENE U ZGRADI POLICIJSKE UPRAVE BIJELJINA I PRIJETNJAMA UBISTVOM, OBJAVLJUJEM U CJELOSTI ISTOG DANA PO PRIJEMU.
O STAVU MUP-A I RAZLOZIMA ZBOG KOJIH GODINAMA PRIKRIVAJU MATERIJALNI DOKAZ UBISTVA OSMOGODIŠNJE DJEVOJČICE I IMENA ODGOVORNIH LICA, KAO I DA LI ĆE NASTAVITI SA SABOTIRANJEM, ZNAĆEMO VIŠE U NAREDNIM DANIMA…

Related posts

Leave a Comment