AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Čekamo trijumf pravde nad ovim velikim zlom

Puni smo pouzdanja i vjere, čekamo trijumf pravde nad ovim velikom zlom, zajedno ćemo pobijediti, rekla je gospodja Nada na početku večerašnjeg skupa “Pravda za Davida” u parkiću pored Hrama…

 

Mirno i dostojanstveno po 522-gi put večeras su Banjalučani predvodjeni “pravdašima” potvrdili odanost pravdi za Davida, ali i porodici Dragičević u borbi za pravdu za ubijenog sina u martu prošle godine.

Policija, tužilaštvo, sudstvo, ne rade ništa da bi pokrenuli da se rješava ubistvo Davida Dragičevića. Ubice i nalogodavci Davidovog ubistva, ali i oni koji ih štite ovih 522 dana, se bahate na slobodi, nakon što je ubijeni David, otac Davor i majka Suzana Radanović bili prinudjeni da napuste Banja Luku i presele se nadomak Beča.

Zbog sve situacije u slučaju ubistva Davida Dragičevića, svim odgovornim za taj zločin i večeras postavljamo samo jedno pitanje: Ko je ubio Davida?

I sutra na istom mjestu, u isto verijeme, sa samo jednim zahtjevom da se saopšte imena ubica i da dobiju zasluženu kaznu, zajedno sa onima koji su naredili Davidovo ubistvo, nakon šestodnevnog svirepog mučenja.

Pravda za Davida! Idemo do kraja! Nema predaje! Dok je sunca nad Banja Lukom postojaće pravda za Davida i svu ubijenu djecu u BiH…!

Infomediabalkan

Related posts

Leave a Comment