AKTUELNOSTI REGION 

Borba za istinu nikad neće stati

Na Davidovom trgu traje borba roditelja ubijenog Davida Dragičevića, građana Banjaluke i članova grupe Pravda za Davida za istinu i pravdu.

 

Davidov otac Davor rekao je da institucije i dalje ne rade svoj posao kako treba i poručio nadležnima da borba za istinu nikad neće stati.

„Institucije ste pretvorili u torove, narod u stoku, marvu, sebe ste pretvorili u bahate čobane da ne vrijeđam čobane, na svaku ovcu stoku marvu stavili ste po vaša dva tri kera čuvara da čuva stoku i marvu“, poručio je Davor Dragičević, otac pokojnog Davida.

Davor je poručio da se ne smije više dozvoliti da bilo ko građane u Republici Srpskoj tuče i maltretira kako neko naredi ili poželi jer niko nema pravo na to.

-Plašite, tučete i maltretirate. Što je najgore igrate se boga i ubijate djecu, omladinu, bebe – istakao je Davor.

“Davide, kome si zasmetao? Da li zato što si bolji od svih, zato što imaš ono nešto čemu oni mogu samo da sanjaju?”, pitaju iz grupe Pravda za Davida.

„I ti monstrumi su i dalje na slobodi, čuvaju jedni drugima leđa, ćute skriveni, kažu da je pokret Pravda za davida sekta da je usmjeren na rušenje države. Kažu da su oni koji podržavaju pokret izmanipulisani kako da ne, samo je gospoda koja te ubila pravedna i oni koji zataškavaju slučaj“, poručuju iz grupe Pravda za Davida.

Okupljanja građana na Davidovom trgu od naredne sedmice održavaće se od 19 časova. Ništa nas neće spriječiti od naše borbe za istino u Davidovom ubistvu, poručeno je sa Davidovog trga, kako zovu Trg Krajine.

BNTV

Related posts

Leave a Comment