AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Bekan kao mjera beščašća

Jedan bekan (oznaka B) bi se mogao ustanoviti kao mjerna jedinica za vrhunac beščašća i licemjerstva .

 

Umjesto da korumpirani partijski nesposobnjakovići, poput direktora Lukine Ustanove za ekologiju Stevana Bekan, podnesu ostavke, jer su direktno odgovorni za kasapljenje i uništavanje gradskog parka i zelenila, besramni lažov i manipulator  Stevan Bekan juče je izjavio kako bi tobože u parku palo 80 stabala, umjesto 40 koliko je vjetar iskrčio, da on i Luka nisu izvršili „rekonstrukciju“.

Većeg licemjerstva, besramnije laži i podlosti odavno nisam čuo! Fuj! Pitaju li se nekad besramnici kako je park pretekao brojna iskušenja prije njih i njihove „rekonstrukcije“!?

Bekan očito da ima više kose na glavi nego obraza i pameti, jer ovakvu izjavu može dati samo neko maksimalno beskrupulozan, spreman da uradi sve i izvrši svako naređenje pretpostavljenih, u ovom slučaju mentora Luke. Nije park rulet pa da ima prilika za popravni i „vađenje“ nakon grešaka i promašaja!

   Gradski ludaci i šizogene strukture, a moram da ih ovako nazovem imajući u vidu kakvo zlo i trajnu štetu čine gradu i narodu, uprkos mojim stalnim upozorenjima, uništili su i iskasapili kao drvosječe Dučićev gradski park u centru Trebinja, nepotrebno isjekli grane i drveće prilikom tzv „rekonstrukcije“, koja je koštala preko milion maraka i nakon 2 godine još nije završena. Drvosječe ne samo da su nepotrebno isjekle drveće u parku i gustu živu ogradu  oko parka, koja ga je štitila od udara vjetra, već su ludaci nepotrebno isjekli korjenje stabala postavljajući sistem za navodnjavanje, koji nije u funkciji, i tako uništili stara stabla i park.

Umjesto da bar neko iz gradske uprave uputi izvinjenje Trebinjcima, ili ima bar malo časti i odgovornosti da podnese ostavku, jer su nesposobnjakovići uništili pluća i ponajljepši dio centra grada, besramnici poput Bekana vrijeđaju inteligenciju i podsmijavaju se građanima. Sto godina prije Luke i Bekana park je uspio da odoli olujama, vjetru i iskušenjima, ali ne može da pretekne ludosti širokobrijeških đaka i neznalica. Ko zna kakva nas još iskušenja i ludosti čekaju od šizogenih struktura, i čega ćemo se još nagledati dok se narod ne oslobodi teških okova i lanaca.

Nebojša Vukanović

Related posts

Leave a Comment