AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ako krenu na nas, mi se znamo braniti – idemo u lov na zločince i ubice

Građani Banjaluke okupljeni u Grupu “Pravda za Davida” proveli su cojelu noć ispred Policijske uprave Banjaluka gdje su došli sa Trga Krajine.
Davor, otac Davida Dragičevića, poručuje da mu je večeras prijećeno smrću.

 

“Večeras na Trgu Krajine sam imao otvorenu prijetnju smrću od jedne osobe. Dosta je, ovo je kraj. Ostajemo ovdje dok sve i jedan saučesnik i ubica ne dođe ovdje i ne privede se. Pozivam sve građane Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, dijaspore i čitavog svijeta da dođu pred MUP Republike Srpske”, kazao je Dragičević.
Dragičević je kazao da je nepoznati muškarac nasrnuo na njega u toku protestaPpolicija je privela Đorđa Marinkovića iz Brčkog, koji se nalazi u službenim prostorijama Policijske stanice Centar u Banjaluci na ispitivanju.
“Mahao mi je prstom i otvoreno mi prijetio. Sve imamo dokumentovano. Da nismo reagovali, ne bi ni policija reagovala. Nemam informaciju da li su ga priveli, vjerovatno jesu. Ubiti me ne mogu, a Davida su ubili pripadnici policije”, rekao je i zatim poručio sljedeće:
“Ovdje sam došao i odavde ne idem. Spremaju policiju, kornjače, specijalce. Bude li nekome falila dlaka s glave ovdje, krećemo na njih. Bili smo dostojanstveni i dosta je više. Čitavo Ministarstvo unutrašnjih poslova zna šta je bilo.
Neće biti izbora, to je definitivno. Ako krenu na nas, mi se znamo braniti. Dat ću im rok da privedu ubice. Ako to ne urade, Davor Dragičević će spustiti ruke i onda preuzimamo pravdu u svoje ruke”, kazao je Dragičević.
Nakon okupljanja Davor je na Facebooku ostavio poruku.
“ROK ZA HAPŠENJE SVIH UBICA I ZLOČINACA JE 25.09.2018god. DO 18 časova, POSLIJE TOGA JA I GRUPA PRAVDA ZA DAVIDA IDEMO U LOV NA ZLOČINCE I UBICE”, napisao je Dragičević u Facebook grupi “Pravda za Davida”.

Bhdijaspora.net

Related posts

Leave a Comment