18/10/2024

KO STVARA `KLIMATSKE PROMJENE` GEOINŽENJERINGOM

0

Vlade prskaju otrovne kemikalije po vlastitom narodu radi promjene vremena…

 

Službeni dokumenti otkrivaju kako je američka vlada desetljećima mijenjala vremenske prilike s katastrofalnim ishodima po ljudsko zdravlje i životnu sredinu.
Dio ovih programa je ubrizgavanje aerosola u stratosferu, odnosno prskanje velikih količina toksičnih kemikalija i štetnih metalnih oksida.
Ovo su međunarodni programi koji obuhvaćaju skoro sve nacije svijeta.
Zasijavanje oblaka se sastoji od prskanja velikih količina toksičnih supstanci preko ljudske populacije i prirodnih područja. Suhi led, srebrni jodid, barij, tekući ugljični dioksid, kemikalije, metalni oksidi, grafen oksid itd., toksični su za ljude, životinje i životnu sredinu. Naročito u ogromnim količinama i učestalosti prskanja i to već desetljećima.
Ove operacije promjene vremena izazivaju prirodne katastrofe bez presedana, kao što su razorne poplave, razorne oluje, ekstremne suše, ozbiljno zagađenje zraka, zastrašujući toplinski valovi, ozbiljno trovanje zraka, vode i tla, nagli pad esencijalnih oprašivača i korisnih insekata, plus nagli porast smrtonosnih bolesti.

Iako su vlade ove ekstremno opasne eksperimente modificiranja vremenskih prilika radile više od jednog stoljeća, velika većina stanovništva nije svjesna ovih programa. Jedan od razloga ovog iznenađujućeg neznanja u vezi s najvećom operacijom na našoj planeti je taj što su zaposleni u ovim programima za modificiranje vremena i klime pod kontrolom vlade – strogo im je zabranjeno govoriti o tome što se događa.
Vlade inzistiraju na održavanju javnosti u potpunom neznanju kako bi mogle nastaviti svoje pogubne akcije bez kontrole.
Još jedna metoda koja je korištena širom sveta kako bi se ovi programi sakrili od javnosti je sporazum između međunarodnih službi informiranja da dosljedno označavaju ‘chemtrails’ kao teorije zavjere.
Google, Wikipedija, novinske agencije, znanstvene i obrazovne platforme promoviraju i objavljuju lažne izjave o ovim programima kako bi ljude držali u mraku.

Možda i vi imate nekog od onih “ludih” prijatelja koji su vam pričali o chemtrailsima, zasijavanju oblaka, modifikaciji vremena, geoinženjeringu

I kako to vlada tajno manipuliše našim vremenom ?
Google, Wikipedia i svi drugi informacioni autoriteti nam govore da su to samo glupe teorije zavere.
Mislim, hajde, kako bi vlada mogla da prska otrovne hemikalije na naše nebo da kontrolirati vrijeme ?
Moraš biti jako blesav moron da povjeruješ u takve “gluposti”.
Zaista, jeste li ikada čuli ovu izjavu od predsjednika Johna F. Kennedyja :
“Predložit ćemo dalje zajedničke napore između svih nacija u predviđanju vremena i na kraju u kontroli vremena.”
A da li ste znali šta je bivši direktor CIA-e Džon Brenan rekao :
“Drugi primjer je niz tehnologija, koje se često zajednički nazivaju geoinženjering, koji bi potencijalno mogao pomoći da se preokrenu efekti zagrijavanja globalnih klimatskih promjena.
Jedna koja je privukla moju ličnu pažnju je stratosferska aerosolna injekcija, ili SAI, metoda zasijavanja stratosfere česticama koje mogu pomoći u reflektiranju sunčevih zraka toplote na isti način kao i vulkanske erupcije.”
Dakle, to ipak nije teorija zavjere.
Ali zašto Google i Wikipedia i sve druge velike platforme lažu o tome ? Pitam se.
Ovdje vidimo novinski kanal koji jasno objašnjava šta je solarni geoinženjering :
Zdravo, ja sam Fermi OK. Danas na streamu, blokiranje sunca moglo bi zapravo pomoći u smanjenju temperature ovdje na Zemlji?
Dozvolite mi da vam pokažem na šta mislim. Na primjer, mogli biste imati materijal upumpan u našu stratosferu.
Taj materijal bi mogao reflektirati sunčeve zrake ili sunčevu energiju sve do sunca, što znači da smo ovde dole hladniji.
To je vrlo osnovno rudimentarno razumijevanje solarnog geoinženjeringa.
Druga informativna stanica je izvršila dublje istraživanje chemtrailsa.
Može li čudna supstanca koju je pronašao čovjek iz jugozapadnog Arkanzasa biti dio vladinog testa?
Pa, to je pitanje koje je u središtu fenomena zvanog chemtrails, koji sada privlači široku pažnju.
Istražni reporter osnovnih vijesti 12 Jeff Farrell, pokazuje rezultate testiranja koje smo uradili o tome šta je na našem nebu.
Činilo se kao neka narandžasta, samo je prešla cijelo nebo i bili su samo, bilo je samo kao džinovska šahovnica.
Bill Nichols snimio je nekoliko fotografija čudnih oblaka iz svog doma u Stampsu u Arkanzasu.
Počinju kao normalni tragovi iz mlaznog motora ali ne nestaju kao normalni contrail.
Ubrzo nakon toga, video je čestice u vazduhu.
Nichols je tada primijetio da se materijal skuplja na tlu.
KSLA News 12 je testirao uzorak u laboratoriji. Rezultati? Visok nivo barijuma, 6,8 delova na milion.
Više od tri puta više od nivoa toksičnosti koje je odredila EPA.
Naoružani ovim laboratorijskim rezultatima o visokim nivoima barijuma pronađenim u našem uzorku, odlučili smo kontaktirati Odeljenje za kvalitet životne sredine Louisiane.
Rekli su nam da : ovi nivoi su vrlo neobični ali su u isto vrijeme dodali upozorenje da je dokazivanje izvora sasvim druga stvar.

Ali oni koji se plaše da bi chemtraili mogli biti tajni biološki ili hemijski testovi na javnosti, posebno ukazuju na saslušanja u Senatu iz 1977. godine, koja su potvrdila da je 239 naseljenih područja kontaminirano biološkim agensima između 1949. i 1969. godine.
Stotine hiljada vojnog osoblja također su bili podvrgnuti tajnim biološkim eksperimentima u posljednjih 60 godina.
Ali može li tajno testiranje biti ponovo u toku?
Ispostavilo se da je do prije devet godina vlada vrđila sprovođenje tajnih testiranja na američkoj javnosti pod određenim uslovima.
Samo je negodovanje javnosti ukinulo dio tog zakona uz neke izuzetke.
U Jeffovom izvještaju pominju se visoki nivoi barijuma koji su povezani sa tim navodnim hemijskim tragovima.
Želeli smo da saznamo tačno kakve efekte barijum ima na organizam. Razgovarali smo sa Markom Rajanom, direktorom Centra za kontrolu trovanja.
Ryan kaže za KSLA News 12 da kratkotrajno izlaganje može dovesti do bilo čega – bolove od stomaka do grudi. Dugotrajno izlaganje uzrokuje probleme s krvnim tlakom.
Sve što uzrokuje štetne posljedice u tijelu dugoročno, kronično će utjecati na vaše sposobnosti jer jednostavno, stalno radi u tijelu.

Stručnjak za to pitanje, Rosalind Peterson, objasnila je ozbiljne rizike ovih programa tokom klimatske konferencije Ujedinjenih naroda.
Programi modifikacije vremena, eksperimentalni koje rade privatne kompanije, koje rade Vlada Sjedinjenih Država, koju rade države širom Sjedinjenih Država, su u toku.
Više od 50 ih je u funkciji širom Sjedinjenih Država.
Nijedan od ovih programa za koje danas znam a ovo je sve javna evidencija, nije dostupan u bilo koje vrijeme pod nadzorom, poljoprivrednim nadzorom ili javnim nadzorom.
Ovi programi utiču na poljoprivredu a postoje programi širom sveta, međunarodni Korporacije stalno modificiraju naše vrijeme i modificiraju ga na različite načine koji pokrivaju hiljade i hiljade kvadratnih milja.
Ako promijenimo sezonu rasta, oprašivači možda neće preživjeti, kao ni naši usjevi, naše cvijeće a naše drveće možda neće dobiti potrebno oprašivanje.
Ako uzmete i stavite u naše nebo kemikalije za smanjenje količine sunčeve svjetlosti, počećete da smanjujete proizvodnju usjeva.
Studije na Univerzitetu Illinois o proizvodnji kukuruza pokazuju smanjenje. Pa kako ovo izgleda u stvarnom životu?
Primjer u Koloradu, Sjedinjene Države. S ove strane, nebo je savršeno čisto, prekrasno plavo sa jednim prirodnim oblakom u daljini. Predivan je sunčan dan.
Međutim, kada se okrenemo, vidimo da se dešava nešto neobično. Desetine aviona istovremeno lete iznad istog regiona, prskajući ogromne količine otrovnih hemikalija u nebo.
Mislim, samo pogledajte iznad glava šta se dešava. Vidite li koliko je to ludo ?
Kada zumiramo, možemo vidjeti avion koji je zauzet raspršivanjem svog toksičnog tereta po cijelom regionu.
U početku izgleda kao kondenzacijski trag ali to ne isparava kao normalan trag.
Naprotiv, širi se i formira ogromnu krošnju hemikalija, metalniih oksida i druge supstance koje prekrivaju sunce.
Nakon nekog vremena, cijelo ovo nebo će postati potpuno sivo. Nestalo je prelepo plavo sunce.
Nakon otprilike pola sata, promatramo kako chemtrails formiraju debeli veo hemikalija koji blokiraju sunčevu svetlost.
Dakle, Google i Wikipedia, BBC i naučne platforme i novinske agencije koji su govorili da je sve ovo samo teorija zavere, lažu sve vreme godinama, zapravo, decenijama.
Zašto? Šta pokušavaju da sakriju od nas? Šta se stvarno dešava ovde?
Na web stranici stopworldcontrol.com možete pronaći šokantan izvještaj pod nazivom Klimatski zločini, gdje možete vidjeti nekoliko vladinih dokumenata o kojima se raspravlja programi za promjenu vremena. Vidjet ćete kako su ove operacije uzrokovale razorne suše, razorne oluje koji su uništili živote miliona ljudi širom sveta i ubili hiljade. Također ćete vidjeti u ovom izvještaju kako vojska koriste modifikaciju vremena za ratne aplikacije i kako pokušavaju sve što mogu da sakriju ovo od javnosti. Postoje čak i naređenja američke vlade koja zabranjuju svakom zaposleniku koji radi u ovim programima modifikacije vremena da bilo kome priča o tome. Opet, zašto to tako agresivno kriju od javnosti? Zašto ne žele da znate šta se zaista dešava ?

Infoteam /Stopworldcontrol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRAVDA - ISTINA