20/09/2024

GORICA I TATA PONOVO SE UPALILI ALI NEMA ODGOVORA GDJE SU I ČIJI NOVCI

0

Je li 200 miliona zarobljeno u Moskvi…

Umjesto da odgovori na pitanje čije su pare i gdje su zarobljene, da li se radi možda o 200 miliona evra zarobljenih u Moskvi, kakvog su porijekla novci, da li se radi o kreditu, pozajmici ili možda crnom novcu koji potiče iz koruptivnih i kriminalnih aktivnosti, Uzurpator je nastavio da me lično napada i dalje tvrdi sam tobože psihički bolesnik, što me raduje jer niskim udarcima pokazuje nemoć, strah i primitivizam.
On se samo nadovezao na tvitove svoje kćerke, neformalnog portparola a njegov tvit i status pokazujem u cjelosti, nadajući se da će on, ili premijer i ministarka finansija odgovoriti čiji je novac i gdje blokiran, kakvog je po porijekla.

DODIK : NIJE DOBRO KAD VUKANOVIĆ PRESKOČI TERAPIJU

Nije dobro kada Vukanović preskoči terapiju.
I kada je redovno uzima, njegovo ludilo je preveliko, a kada je preskoči, količina budalaština koju izgovori je epskih razmjera.
Takav cirkusant i bolesnik je sramota Republike Srpske.
Neostvareni detektiv, neostvareni novinar neostvareni političar
Što je najgore, promašen kao čovjek.
Klevetnik i štetočina.
E baš takvom će bilo ko da kaže nešto važno, povjerljivo, ozbiljno.
Vukanović je potvrda one narodne – nije bolest sve što boli!
Ne postoje nikakvi tajni računi, ne postoje nikakvi računi bilo gdje.
To bi Vukanovićevi tutori Amerikanci odavno znali.
Ne postoje nikakve tajne firme.
Sve su to bolesne i bezobrazne konstrukcije.
Postoje prijatelji koji hoće da pomognu i ponosan sam što imam takve prijatelje.
Ali šta Vukanović zna o prijateljstvu i ekonomiji.

Na pitanje gdje su naše pare Dodik odgovara : Vukanović krao paštete u Nikšiću

Vlast se zaplela u svoje laži, spinove, spletke i intrige kao pile u kučine i umjesto da čujemo odgovor na pitanje gdje su na tajnim računima skriveni novci, kakvo je njihovo porijeklo i kako su oni izneseni iz Republike Srpske ili pozajmljeni i pod kakvim uslovima u nedostatku argumenata i činjenica od Uzurpatora i njegovih saradnika čujemo novi talas uvreda i niskih udaraca na moj račun. Tako je danas izjavio da sam krao paštete kao student, te mlatio i druge gluposti koje me uveseljavaju, jer su pokazatelj njegove velike nervoze, nemoći i straha ali nema odgovora na pitanje gdje su naše pare.
Nije problem da kaže da sam kao student krao i mesne nareske, zdenku sir i hljeb da preživim, da naredi svom Beriji, drugu Crnom Okuki ili Prdragu Ćeraniću da izmisle i poture neki drugi udbaški pamflet i izmišljotinu, kako bi me pokušali diskreditovati ali prvo neka odgovori gdje su naše pare i kakvo je njihovo porijeklo. U nastavku prenosim tekst sa portala Alternativne televizije i „tvit“ Milorada Dodika o meni, drugi u samo 15-ak časova.

Dodik : Vukanović, prodavac praznih stikova, pokušava da se održi na političkoj sceni fabrikovanjem skandala

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, izjavio je danas da se narodni poslanik Nebojša Vukanović očajnički pokušava održati na političkoj sceni fabrikovanjem skandala.
„Nebojša Vukanović ‘Hilti’, rušitelj svega, prodavac praznih stikova, očajnički pokušava da se održi na političkoj sceni fabrikovanjem skandala. Pamte ga nikšićke prodavnice po krađi pašteta, razne ustanove zadužene za čuvanje destruktivaca njegovog tipa, škola iz koje je izbačen“, napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.
Dodik je dodao da je Vukanović postao mjera beščašća, primitivizma i klevetništva.
„Očajnik željan pažnje. Propali glumac koji je umislio da igra dramu a u stvari nastupa u komediji“, naveo je Dodik.

Nebojša Vukanović je danas na svom blogu napisao da je poslao Krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH i Spacijalnom tužilaštvu Republike Srpske da tužioci ispitaju Dodika povodom njegove izjave da Republika Srpska ima deponovovana sredstava u inostranstvu ali da ne mogu da ih koriste.

Nebojša Vukanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRAVDA - ISTINA