18/10/2024

SREDSTVO PRAĆENJA I KONTROLE CIJELE LJUDSKE POPULACIJE

0

Greg Ris – pametni biosenzori prašine i raspršivanje hemtrailsa…

 

Sredstvo praćenja i kontrole cijele ljudske populacije

Smartdust je sustav sićušnih mikroelektromehaničkih sustava koji mogu otkriti svjetlost, temperaturu, vibracije, magnetizam ili hemikalije. Njima se upravlja bežično preko računalne mreže, mogu se koristiti u medicinske ili vojne svrhe nadzora i mogu se raspršiti zrakom putem Ch3mtrail$a… što bi uvelike prošlo nezapaženo od strane uspavanih masa koje su ih prihvatile.
U kombinaciji s mezogenom tehnologijom mekog robota, koja je već pronađena u nekoliko uzoraka krvi nenamjernih žrtava, mogli bi stvoriti način praćenja i kontrole cijele ljudske populacije…

Decenijama oni koji imaju oči da vide bili su svjesni kemijskih tragova na našem nebu i desetljećima, zvali su nas teoretičari zavjere.
Ali 2016. dok je bio direktor CIA-e, John Brennan je u Vijeću za vanjske odnose priznao da su chemtrailsi stvarni.
Drugi primjer je niz tehnologija – često se zajednički naziva geoinženjering, koji bi potencijalno mogli `pomoći preokrenuti učinke zagrijavanja globalnih klimatskih promjena`.
Jedan koji je privukao moju osobnu pozornost je ubrizgavanje aerosola u stratosferu ili VRI.
Metoda zasijavanja stratosfere česticama koje mogu pomoći u odbijanju sunčeve topline, otprilike na isti način na koji to rade vulkanske erupcije.
Program SAI mogao bi ograničiti porast globalne temperature, smanjenje nekih rizika povezanih s višim temperaturama i osiguravanje svjetskom gospodarstvu dodatnog vremena za prijelaz s fosilnih goriva.
Ovaj proces je takođe relativno jeftin. Nacionalno istraživačko vijeće procjenjuje – da je program VRI u potpunosti implementiran, koštalo bi oko 10 milijardi dolara godišnje.
2007. god. objavljeno je da čestice nano veličine, poznate kao pametna prašina, mogu se raspršiti po bojnom polju putem prskanja iz zraka.

Vojska je sklopila ugovor s nekoliko multinacionalnih korporacija za razvoj nosivih biosenzora.

Biosenzori i pametna prašina mogu postati nešto što je poznato kao tjelesna prašina, koja se može širiti unutar ljudskog tijela kao aktivna mreža, sposobna pružiti telemetriju iz unutrašnjosti tijela za korištenje praćenja ljudi.

Postoji patent za korištenje derivata polietilen glikola kao načina za promjenu vremena, iste tvari koje se koriste u nanočesticama lipida `ko*one`.
Ovi se polimeri mogu integrirati s biosenzorima i mekom robotikom za pametne materijale. Materijali koji se mogu modificirati vanjskim podražajima
Meka robotika je dio robotike koja koristi kompatibilne materijale a ne krute, kao što su hidrogelovi pronađeni u eksperimentalnim c-pivima za `ko*onu`.
DuPont proizvodi elastomere za mekane robote koji se brzo kreću i razvili su najbrže meke robote koje pokreće DEA ikad objavljeno.
Dizajnirano za biosenziranje, interakciju s biološkim entitetima i djelujući na staničnoj razini.
U svom nedavnom članku “Pametna prašina, Biosenzori, Polimeri za geoinženjering i multinacionalne korporacije koje ih proizvode” Dr. Ana Maria Mielchia ističe da se radi o transhumanističkim tehnologijama koji će umjetnoj inteligenciji dati ogromne količine podataka i kako je Bil Gejts rekao, razumjeti 100 trilijuna organizama.
Ona takođe ističe važnu činjenicu da elastomeri koje proizvodi DuPont, (jer ova tehnologija mekog robota napravljena od potpuno istih hemikalija koje su prisutni pri analizi mezogena, spoja koji pokazuje svojstva tekućeg kristala) nalazi se kod ciljanih pojedinaca.
Čini se da su to isti spojevi koje je pronašla u krvi vaksiranih, kao i krv nevaksiranih, koje izgledaju kao iste strukture koje se koriste kao dio elektroničkih sklopova u nanotehnologiji samosklapanja.
Smart Dust – je sustav sićušnih mikroelektromehaničkih sustava koji može otkriti svjetlost, temperaturu, vibraciju, magnetizam ili hemikaliju.
Njima se upravlja bežično putem računalne mreže a mogu se koristiti u medicinske ili vojne svrhe nadzora i može se raspršiti zrakom putem hemtrailsa, što bi uvelike prošlo nezapaženo od strane uspavanih masa koje su ih prihvatile. U kombinaciji s tehnologijom mekog mezogenog robota, koji je već pronađen u nekoliko uzoraka krvi nenamjernih žrtava, mogli bi stvoriti sredstvo praćenja i kontrole cijele ljudske populacije.

Infoteam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRAVDA - ISTINA