20/10/2024

Ko je u ratu švercovao i koga su stranci doveli na vlast…

 

“Dok je Dodik švercovao cigarete, moji saborci i ja smo stvarali Republiku Srpsku a kasnije je taj isti Dodik uz pomoć NATO tenkova došao na vlast i postao miljenik stranaca koji su mu uz pomoć visokog predstavnika “očistili” put da upravo on bude njihov igrač, što je ostao do danas. To narod ne zaboravlja…
Najbolji pokazatelj dubokog očaja u kom se nalazi Milorad Dodik zbog činjenice da će 2. oktobra biti, narodskim rječnikom rečeno, pometen sa političke scene, jeste priča i loše fotomontaže dokumenta prepunog grešaka o navodnom finansiranju Jelene Trivić od strane Stejt Departmenta – rekao je narodni poslanik i član Predsjedništva PDP-a Ljubiša Кrunić.
Кrunić kaže da je potpuno jasno da je ovo samo pokušaj da se skrene sa teme boravka predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića na Dodikovom imanju u Bakincima, što je potvrdio i sam Milanović i to baš na dan kada je u Jajcu održana proslava povodom zločinačke akcije “Maestral” koja je opustošila Drvar, Šipovo, Jajce, Petrovac, Кljuč i druge opštine.
Pitam se koliko će još poniženja ovaj narod morati doživjeti od Milorada Dodika da bi se konačno počelo pričati o stvarnim problemima građana Republike Srpske o većim platama, penzijama o tome da smo zemlja sa najvećom stopom korupcije i slično. Dok je Dodik švercovao cigarete, moji saborci i ja smo stvarali Republiku Srpsku a kasnije je taj isti Dodik uz pomoć NATO tenkova došao na vlast i postao miljenik stranaca koji su mu uz pomoć visokog predstavnika “očistili” put da upravo on bude njihov igrač, što je ostao do danas. To narod ne zaboravlja – kaže Кrunić i ističe:
Jelena Trivić biće neko ko neće praštati izdaju srpskog naroda, neko na koga će poslije 2. oktobra biti ponosni prije svega borci a njeno rodoljublje i patriotizam uz njeno znanje i čestitost, učiniće da Republika Srpska ponovo bude dostojna svih nas koji smo je stvarali – zaključuje Кrunić.

BN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRAVDA - ISTINA