21/10/2024

DA LI SU IZNENADNE SMRTI POSLJEDICA PRIMLJENOG SADRŽAJA ŠPRICA – HOĆE LI ĆE TEORIJE ZAVJERA BITI ISTINA

0

NAKON NAJAVA NOVIH TZV. ZDRAVSTVENIH MJERA I ČETVRTE DOZE K. VAX, BOSS UPUĆUJE ZAHTJEV DA VLAST ZVANIČNO I STATISTIČKI ODGOVORI DA LI SU GRAĐANI UMRLI OD IZNENADNE (NAPRASNE) SMRTI BILI TRETIRANI DOZAMA I DA LI SU TO BILI PENZIONERI ČIJA JE POVEĆANA SMRTNOST U ZADNJIH GODINU DANA…

 

Saopštenje za javnost u povodu zahtjeva BOSS-a da se utvrđuje vakcinalni status umrlih i da vlast zvanično i statistički odgovori da li su građani umrli od iznenadne smrti bili vakcinisani protiv kovida i da li su bili vakcinisani penzioneri čija je povećana smrtnost u zadnjih godinu dana.Č

Nakon ponovne najave uvođenja tzv. epidemioloških mjera, preporuka za četvrtu dozu vakcina i informacije da je prema statističkim podacima u Hrvatskoj umrlo 12.000 penzionera više u odnosu na period prije pandemije i kovid vakcinacije, BOSS javno zahtijeva od vlasti u BiH da se utvrđuje vakcinalni status umrlih i da vlast zvanično i statistički odgovori da li su građani umrli od iznenadne (naprasne) smrti bili vakcinisani protiv kovida i da li su bili vakcinisani penzioneri čija je povećana smrtnost u zadnjih godinu dana.

Upravo zbog prozivki kupljenih stručnjaka, medija i vlasti da kritikovanje tzv. epidemioloških mjera i kovid jednoumlja predstavlja teorije zavjera, državne institucije dužne su odgovoriti građanima na opravdana pitanja da li su brojne iznenadne smrti uzročno – posljedična veza sa kovid vakcinisanjem.

BOSS smatra da je od izuzetnog značaja za zaštitu zdravlja i života građana zvanično statistički odgovoriti da li su iznenadne smrti mladih, sportista i svih kategorija građana a posebno povećana smrtnost penzionera nuspojava vakcina protiv kovida, jer će u slučaju izostanka zvaničnih statistika i prikrivanja podataka građani početi vjerovati da su tzv. teorije zavjera istinite i svu odgovornost će snositi aktuelna vlast i prodana opozicija. Ukoliko vlast sakrije statističke podatke o vakcinalnom statusu umrlih lica, građani će podatke dobiti glasanjem na narednim izborima za Mirnesa Ajanovića kandidata BOSS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH, kako bi se kao državni poslanik institucionalno suprotstavio jednoumlju i službenim putem, u borbi u odnosu na sve ostalo usmjereno protiv egzistencije građana, uticao da se objavi i vakcinalni status umrlih lica.

NAMJERAVAJU UVESTI GLOBALNU KONTROLU INFORMACIJA

EVROPSKA UNIJA NAMJERAVA UVESTI GLOBALNU KONTROLU INFORMACIJA.

IMA LI KORONE U AVIONU ?

DODATNO RASKRINKAVANJE JOŠ UVIJEK AKTUELNIH K. MJERA.

OBAVEZA NASTAVKA BORBE PROTIV EPIDEMIOLOŠKOG TOTALITARIZMA !

Apsurdnost korona mjera dokazuje i putovanje avionom, jer je i dalje obaveza pri ulasku i boravku u avionu imati zaštitnu masku na licu ali je prilikom posluživanja obroka putnicima dozvoljeno skinuti masku a nakon obroka ponovno stupa na snagu maskiranje. Kao i u većini tzv. epidemioloških mjera i ovdje je izostala logika i zdrav razum, jer nema bilo kakvog smisla u zatvorenom prostoru štititi se od korona virusa maskama a onda u istom tom prostoru po protokolu potpuno izignorisati strogi protokol.

I vanredno zasjedanje Svjetske zdravstvene organizacije zbog majmunskih boginja, po istom apsurdnom obrascu, dokazuje da ONI NEĆE STATI u namjeri ugrožavanja zdravlja i života i da se mora nastaviti borba protiv epidemiološkog totalitarizma, upozorava Mirnes Ajanović, predsjednik BOSS-a i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Navedeni primjeri kritike antikorona mjera i majmunizma ili bilo kakvo logičko mišljenje drugačije od zvaničnog stava vlasti – uskoro bi mogao postati zabranjeni sadržaj na internetu shodno novopredloženom propisu Europske unije nazvanom „Digital ServiceAct“.

Namjeravaju uvesti tzv. mehanizam za odgovor na krize koji bi omogućio Evropskoj komisiji da donosi odluke i mjere u tzv. kriznim periodima u pogledu objavljivanja informacija na internetu, kao na primjer u slučaju rata ili pandemije ukidanjem ili brisanjem sadržaja koji nije u skladu sa tzv. Opšte prihvaćenim društvenim narativom.

Evropska komisija navodi da je ovo ovlaštenje rezultat potrebe za alatom koji će „osigurati poštivanje osnovnih ljudskih prava“, međutim, cilj je upravo suprotan jer daje ovlaštenja nosiocima vlasti da brišu sadržaj za koji oni ocijene da je štetan.

Pored člana 10. Evropske konvencije o ljudskim pravima i Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima u članu 19. propisuje pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvata i pravo da niko ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo primanja i širenja informacija i ideja bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice, što znači da „Digital ServiceAct“ Evropske unije krši i ovu nadnacionalnu deklaraciju i kao takav mora biti odbijen, istakao je Mirnes Ajanović, predsjednik BOSS-a i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRAVDA - ISTINA