AKTUELNOSTI NOVOSTI 

ZAVJERA SOROŠA i DODIKA PROTIV RS I SRPSKOG NARODA

ZAVJERA SOROŠA i DODIKA PROTIV RS I SRPSKOG NARODA

Danas je na zvaničnoj Facebook stranici pod nazivom “Milorad Dodik” osvanuo jedan krajnje maštovit i humorističan tekst pod naslovom: Ko sponzoriše “pokrete” u RS  “Treći blok” ima podršku Tahira Pervana ljubitelja Thompsona i Seferovog pulena.

U veoma komičnom tekstu bez argumenata i osnovnih pravila novinarsko objektivnog informisanja,  shvatam da je tekst napisan od strane nekog trećerazrednog novinara sa kupljenom diplomom.

Da stvar bude i smiješna i žalosna, Dodik zaboravlja kako i posredstvom koga je došao na vlast RS. Da mu ne bi tog istog Soroša njegova zadnjica nikada predsjedničku fotelju ne bi ni osjetila. Ono što postaje tipično i krajnje predvidljivo od našeg Mile je da za sva svoja zlodjela i nepravde koje je nanio napaćenom narodu optuži i prstom uperi baš na predstavnike tog istog naroda.

Za razliku od Miletovih novinarčića, mi imamo i argumente koji govore da nas Mile zadnjih 20-tak godina laže na jedan bezočan i beskrupulozan način. Sad, kad se svaka njegova nekadašnja pobjeda pretvara u poraz

TREĆI BLOK mu poručuje:

Možda možeš kako hoćeš, al ne i dokle hoćeš, jer ti se polako ali sigurno nazire KRAJ!!!

Dalibor Savić

 ПОКРЕТ – ТРЕЋИ БЛОК

 

 

Related posts

Leave a Comment