AKTUELNOSTI NOVOSTI 

Zahvališ se za čestitku !! Premijerka kaže POLITIKANSTVO !

Tekst koji donosimo pisao je saradnik Operative Pokreta Treći Blok .

Zbog sigurnosti tekstopisca koga kao i Operativu  progoni Mafijaški Režim potpisaćemo ga njegovim sinonimom

GLADAN ŽEDAN

 

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

POLITIKANSTVO

Kad god gradjanin ove male Države ili Našeg Entiteta Republika Srpska kaže da nešto nije u redu. Premijerka kaže POLITIKANSTVO !

 

ELEM: Sve je izvjesnije, da građanin ove državice,uskoro neće moci bez recepta da kupi: -Analgin -kafetin .paracetamol -andol I sve druge lijekove.

Kkoji su od kad je vijeka i svijeta moglo da se kupi slobodno bez recepta. STA JE U STVARI CILJ I NAMJERA VLASTI Cilj je. Da odlazite ljekaru,a tad nećete moći zatražiti da vam propiše tablete nego će po ustaljenojj praksi ljekar da vas uputi na mnoštvo pretraga i dr, u najmanju ruku labaratorijske pretrage. a onda ćete nakon tog tek dobiti te tablete koje su vječito mogli da se kupe.

ZAŠTO ? Zato kako bi ste ostavili što više novaca na racunima zdravstvene ustanove kako bih vlast lakše i brže dolazila do toliko željenih sredstava.Te kako bi vam uzeli svaki minut vremena kako bi što manje mogli da zapažate očajničke namjere i poteze vlasti ka uništavanju sobstvenog naroda… Sve su ovo diskutabilni likovi sa velikim nepoznanicama o dobrim namjerama. AKCIZE,OVO ONO I SVE VIŠE PRITISKA U OVAKVIM PRAVCIMA ŠALJU JAKO JAKO LOŠU I PORUKU ZA BRIGU.

Neka reknu oni, koji su prisutni tu na ovim stranicama, a koji će biti u postupku odlučivanja i glasanja za ovo. Kad je to bilo da gradjanin ne može kupit tabletu protiv bolova u slobodnom aranžmanu.U vrijeme koje vlasti i kog sistema je to bilo. NIKAD BAŠ NIKAD Otkud tolika briga za zdravlje ovog naroda ali kroz sistem naplate usluga dok ga istovremeno ubijaju na polju PRIMANJA,ŽIVOTNOG I DRUGOG STATUSA TE PRAVA,NA RAZNORAZNE POTREBE I OSTALO U OVOJ Državici.

POSTAVLJA SE PITANJE. Kako će radnik kod privatnika zaposlen, da odlazi svakodnevno ljekaru, za svaku sitnicu,za teblete protiv bolova, a trebaju mu.?

 

Koliko radnika ima u uslovima kojima rade i primanjima koja primaju a da im ne trebaju tablete za glavu i sl.? ŠTA ĆE BITI NUS PROIZVOD Otkazi. Jer radnik nije u mogućnosti tako da do podne provede u DOMOVIMA ZDRAVLJA a od podne kod PRIVATNIKA do kad može tako da izdrži.? .

 

STA ZAKLJUCITI Brižna vremena živimo, Robujemo,Sprema nam se LOŠ JOŠ LOŠIJI TRETMAN OD ONOG KOJI ŽIVIMO ŽRTVE SMO NJIHOVIH PROHTJEVA I POTREBE ZA NOVCEM KAKO BI NAMIRILI POKRADENO PA PO CIJENU NAŠIH ŽIVOTA. SVE NAM UZIMAJU A NIŠTA ZAUZVRAT NE DAJU NAJJASNIJA JE PORUKA GOSPODJE MARKOVIĆ !!!

 

PRAVNI LIJEK U prvi mah ako do tog dodje’ Kupovati tu vrstu lijekova u HRVATSKOJ, SRBIJI I TAMO GDJE DAJU A DAJU SIGURNO Pa ma koliko i skuplje bilo, jer to naša PREPAMETNA I PREBRIŽNA vlast izgleda i hoće. Bježanija, opšta bježanija sa ovih prostora ili: KRAJ ĆUTANJU,,,ŽIVOTA NEMA I OVAKO I ONAKO

PRIJATNO VAM I SRETNO BILO NARODE !!

Nenad

Da pojasnim !!!

Na nivou entiteta po osnovu tableta protiv bolova ljekaru će otići dnevno najmanje 100.000 ( stohiljada gradjana) Što znači: 100.000 x 3km koliko je najmanje da prekoračite prag ljekara = je 300.000 300.000 x 30 dana = je 9.000.000 ( devet miliona maraka) ETO ZAŠTO SE VLAST SIKIRA U NAŠE IME
POKRET TREĆI BLOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nenad
Da pojasnim !!!!
Na nivou entiteta po osnovu tableta protiv bolova ljekaru će otići dnevno najmanje 100.000 ( stohiljada gradjana) Što znači: 100.000 x 3km koliko je najmanje da prekoračite prag ljekara = je 300.000 300.000 x 30 dana = je 9.000.000 ( devet miliona maraka) ETO ZAŠTO SE VLAST SIKIRA U NAŠE IME
 

 

 

Related posts

Leave a Comment