AKTUELNOSTI REGION 

~ ПСИХИЧКА ТОРТУРА И ПОНИЖАВАЊЕ ОД СТРАНЕ ТАЈКУНА И ЛОКАЛНЕ ВЛАСТИ У НОВОМ ГРАДУ НАД ДЈЕТЕТОМ ПОГИНУЛОГ БОРЦА ~

Поштовани пријатељи, кад год неко од наших чланова Покрета >>>ТРЕЋИ БЛОК<<< има неку муку која га тишти, уколико ми можемо да му помогнемо како би скренули пажњу јавности, ми у вези с` тим стојимо му на располагању у оквирима колико нам то буду дозвољавали вријеме и активности.

Син погинулог борца ВРС, Дејан Ландуп и његова породица из Новога Града годинама муче муку са једним од истакнутих чланова Општинске организације Додикове СНСД банде из Новог Града, тачније једним локалним фармером чији су пратећи објекти већ одавно у рушевном стању, а који се налазе непосредно покрај куће и имања Дејанове породице.

Не би ту било ништа нит` чудно, нит` толико запањујуће да из поменутих рушевних и трулих објеката и шупа горе поменутог „недодирљивог газде“ током цијеле године у врелим данима не излази мноштво змија које угрожавају живот Дејану и његовој породици.

Често се догађа случај да се ови опасни гмизавци налазе у близини куће или улазе у кућу, тако да је и слободно кретање ове породице готово на великом опрезу.

Дејан се жалио комуналној полицију Општине Нови Град која се оглушила на молбе да горе поменути објекти буду уклоњени, Општинска управа такође је остала глува и по страни по овом питању, па је Дејанова породица потражила заштиту републичке инспекције која је већ два пута слала допис да се случај ријеши у корист породице Ландуп, али узалуд – стање је остало једнако исто.

Дејан Ландуп је још само један у низу од синова погинулих бораца ВРС над којим се власт изживљава, па макар и на овај начин, а подсјетићемо вас да се Дејан као незапослено лице већ годинама налази и на бироу рада, па му је и с` те стране ускраћено законом загарантовано право – право на рад.

Колико је ова локална власт бахата говори и чињеница да се тортура врши на још једним нашим такође уваженим чланом Покрета >>>ТРЕЋИ БЛОК<<< Жељком Билићем ,који је прије 83 дана добио отказ у предузећу „КП КОМУС“ због свог присуства на народном протесту који је одржан у Бањој Луци 14. Маја ове године.
ЗАШТИТИМО НАШЕ ЧЛАНОВЕ – ДОЉЕ РЕЖИМ!!!

 

Покрет >>>ТРЕЋИ БЛОК<<< !

Related posts

Leave a Comment