NOVOSTI 

POKRET “TREĆI BLOK” – NOVA POLITIČKA OPCIJA

Poštovani prijatelji.

POKRET >>> TREĆI BLOK <<< kao i fejsbuk grupa ovoga pokreta, nastali su prvo kao inicijativa grupe građana suprotstavljenih aktuelnom mafijaškom i NENARODNOM REŽIMU jedne pogubne politike koju trinaest godina zastupa i predvodi Milorad Dodik i njegova partija SNSD. A poslije i kao želja svih obespravljenih, opljačkanih i pravde gladnih građana i građanki Republike Srpske i BiH, i pripadnika svih boračkih kategorija širom Republike Srpske i BiH, koji su tako izmanipulisani od strane političkih lidera, na žalost, postali najveći gubitnici u poslijednjih 25 godina života.

Cilj ovoga pokreta je da u kratkom vremenskom periodu oko sebe okupi najveći broj mladih, stručnih i obrazovanih ljudi, svakako i ljudi srednje i starije dobi koji su konačno željni promjena u društvu i promjena na političkoj pozornici Republike Srpske i BiH.

Želimo postati masa – jedinstvena i odlučna, bez čije volje i želje ni jedan politički lider, ni jedna politička stranka, ni jedna vlada, predsjednik ili ministar ne mogu donositi odluke ako se s njima ne slažu oni koje oni predstavljaju i u čije ime obnašaju funkcije na kojima se nalaze. A mi smo ti!

U to ime, pozivamo sve one koji pripadaju ovoj populaciji da se okupe oko POKRETA >>> TREĆI BLOK <<<, jer u narednom periodu predstoji nam velika borba, i mnogi zadatci i obaveze u zaštiti naših osnovnih ljudskih prava zagarantovanih ustavom i zakonom Države u kojoj živimo.

Naša djeca i unuci nas zovu, i vape da im pomognemo, zar ne vidite da ih korumpirani političari odvode u stogodišnje dužničko ropstvo i bjedu?!

Upravo zbog toga se moramo, u njihovo ime, i za njihov račun boriti i izboriti da ih otmemo i izbavimo iz kandži političkih dželata čijim praunucima će naša djeca biti sluge ukoliko konačno ne dignemo svoj glas.

Bio Srbin, Bošnjak, Hrvat ili pripadnik nekog drugog naroda:

VRIJEME JE DA SE KONAČNO PROBUDIŠ I DA KAŽEŠ;

DOSTA JE BILO!!!

Dobrodošli u :

POKRET >>>TREĆI BLOK<<<!!!

Related posts

Leave a Comment