AKTUELNOSTI 

PO SISTEMU AKCIJE A NE REAKCIJE !!!

PO SISTEMU AKCIJE A NE REAKCIJE !!!!
POKRET TREĆ BLOK ĆE U NAREDNOM PERIODU IZLAZITI SA PRIJEDLOZIMA NOVIH ZAKONA KOJI ĆE BITI NA KORIST NARODU A NE MAFIJAŠIMA !!!!!!!

 

 

Najbrži način za riješavanje krize PRAVOSUDNOG sistema je :

1.

Formirati tim javnih Tužilaca sastava iz svakog naroda naj.manje 5 Tužilaca sa ovlasćenjima narodne I OD USTAVNOG SUDA KONTROLISANE !!!!!od POLITIKE nezavisne AGENCIJE a ne OD POLITIČARA Nezavisno Tuzilštvo.Rok njihovog postojanja????? dok se ne realizuju ciljevi   !!!! Procesuiranje svih tužilaštvu sumnjivih političara i javnih ličnosti i nosilaca javnih funkcija. 

2

:Donijeti Zakon o poreklu imovine od 91 do 2017 godine odnosno trajni Zakon o stečenoj imovini!!!!!: 

3

Donijeti Zakon o Javnom nazavisnom Sudstvu koje se na svim nivoima bira javnim konkursom i mandat isti traje onoliko koliko poštuju Ustav(((((( A NAJ DUŽE DO ISPUNJAVANJA USLOVA ZA PENZIJU,TAKO DA MOGU BITI ZAMIJENJENI NOVIM MLAĐIM KADROVIMA)))))) i Zakone koje Verifikuje Skupstina a u skladu sa Ustavom.

4

SledećePOSEBAN ZAKON !!!!da  sva imovina stečena mimo zakona i neplaćenim POREZOM drzavi da se vrati u DRŽAVNI posjed istu staviti na licitaciju.POKRETNU I NEPOKRETNU srestva prodate ili (((kompletne nekretnine)))   vratiti u budžet DRŽAVE TAČNIJE NARODNI BUDŽET . i naj bitnija stavka ovog zakona da glasi novac koji stigne  u budžet ovim putem usmjeriti u fondove koij imaju isključivi socijalnu primjenu !!!

5

Sledece policija da bude Ustavom i Zakonom policija gradjana da nad njom političari nemaju nikakve ingerencije. Lica koja imaju rukovodeće funkcije u Policiji nemogu i nesmiju primati uputstva od Stranačkih Vodja !

6

 

Sledece svaki kandidat na listi za bilo koju funkciju dužan je da dostavi tačne podatke o imovinskom stanju i POTPIŠE dokument kojim se u slučaju laži ili prevare goni sudski . NA PREDLOG JAVNOG TUŽIOCA AUTOMATSKO ODUZIMANJE IMUNITETA. Gubljenje svih funkcija I novčana i zatvorska kazna ako se dokaže pljačka ili lažna izjava.Svaku Izjavu da potpišu tri svjedoka koju će nadležni organi provjeriti dali je istinita!!!!!!!!

.Slijedi nastavak ………

RAUKOVIC NENAD

POKRET TREĆI BLOK

 

Related posts

Leave a Comment