AKTUELNOSTI REGION 

MI SMO IH RAZOTKRILI DAVNO – SADA SE I SAMI ODAJU

NAJBOLJI DOKAZI KOLIKO MORAŠ BITI POKVAREN, ZAO I U SLUŽBI REŽIMA MILORADA DODIKA JE OČITO SPINOVANJE STVARI I DOGAĐAJA POSLJEDNJIH DANA OD STRANE DEŽURNIH REŽIMSKIH IGRAČA KOJE VAM OVOM PRILIKOM PREZENTUJEMO .

DA PODSJETIMO JAVNOST, UPRAVO NA OVO SMO ODAVNO UPOZORAVALI I ZAHVALJUJUĆI NAŠOJ PROMIŠLJENOSTI ZBOG OVAKVIH I SLIČNIH ISTUPA U JAVNOSTI UDALJILI IH IZ NAŠIH REDOVA I POKRETA – TREĆI BLOK:

PRIMJERI:

1. Nakon što je Izraelska ambasada napustila Dodikovu vilu u Beogradu i istu prestala koristiti zbog trajno poremećenih odnosa Izraela i režima Milorada Dodika, te nakon što su se Ruski zvaničnici polako počeli udaljavati od režima u Republici Srpskoj i uskraćivati mu podršku, kao i Aleksandar Vučić koji svoju politiku distancira od Milorada Dodika, Dodik na političkoj pozornici polako ali sigurno ostaje bez podrške doskorašnjih prijatelja. Tačnije režim je u trajnoj opasnosti da potone a era vladavine Milorada Dodika je pri samom kraju. Da bi se javnosti prikazala drugačija slika, i da bi se spriječio eventualni odliv nacionalistički nastrojenih Srba koji godinama glasaju za SNSD prije svega zbog Ruske podrške koju sada nema, dežurni režimski botovi i blogeri dobijaju zadatak da u javnosti pod hitno poprave poljuljanu sliku, tako i Borislav Radovanović dobija dio svoga zadatka, tačnije objavljuje članak o sigurnoj pobjedi SNSD-a i Milorada Dodika na izborima ove godine i zamislite unaprijed mu čestita.

POGLEDAJTE ČLANAK:
Opšti izbori u BiH završeni: Čestitka Dodiku na pobjedi!

2. Da bi se postigao potpuniji efekat i zaplašio narod, zapravo da bi se eventualnim antirežimskim biračima stavilo do znanja da je svaki njihov pokušaj izlaska na izbore ili glasanja protiv režima Milorada Dodika siguran neuspjeh, gubitak vremena, beznadežan i unaprijed osuđen na propast, Borislav Radovanović odmah ide sa novim člankom u kojem poziva narod da po svaku cijenu bojkotuju izbore ove godine i ostanu kod kuće, da ga nije bilo sramota vjerovatno bi u članku dodao još par rečenica koje bi sigurno glasile ovako: “Ostanite kod svojih kuća, gledajte tv sa porodicom i još četiri godine mirno prepustite vlast Miloradu Dodiku, vašim neizlaskom on sigurno dobija izbore, jer ako vi izađete garantovano za njega nećete glasati a to nije lijepo od vas….”

POGLEDAJTE ČLANAK:
Skinimo „luđačku košulju“: BOJKOTUJMO IZBORE!

3. I najposlije, nakon velike prašine koja se digla u javnosti oko nekolicine nadrogiranih kriminalaca koji se zovu “SRBSKA ČAST” kako su oni ti koji služe režimu Milorada Dodika i kako oni sačinjavaju paravojne formacije SNSD BANDE u Republici Srpskoj, iako je sasvim dokazano njihovo postojanje u slici i riječi, kao što je dokazana i njihova kriminalna prošlost; otmice, narkomanija, ubistva i silovanja, Borislav Radovanović gle čuda i ovoga puta staje u odbranu režima ili paravojne bratije Milorada Dodika i istima daje veliku podršku u javnosti što nimalo nije slučajno.

POGLEDAJTE ČLANAK:
U odbrani „SRBSKE ČASTI“

NIŠTA NIJE SLUČAJNO – REŽIM NE SPAVA !!!

Njegoš Tomić

Related posts

Leave a Comment