AKTUELNOSTI REGION 

KO PLAĆA OVO PARADIRANJE I IZAZIVANJE? KO SEBE PROMOVIŠE I SVOJU STRANKU PARAMA SVIH GRADJANA

Čak su počeli i da nam se otvoreno rugaju i sprdaju sa takozvanim Pasošom Republike Srpske(lažnjakom) kojeg plaćaju krvlju i znojem poštenih radnika i njihovom mukom! Pasoš sa kojim možete samo da se slikate.

 

Baš se pitam šta će se desiti sa gradjanima koji pokušaju izaći van granica BiH sa tim lažnim, nevažećim pasošem.
Poštovani Gradjani, dok se Vi borite da preživite, a mnogi mladi nam se iseljavaju iz Republike Srpske, a ove sotone koje vas sve ove godine pljačkaju na 9. januar 2017 godine plaćaju svoju Paradu od 2000 učesnika, njih 20 tak čuva 700 policajaca! toliko policajaca ne čuva čak ni Putina ,ni Trampa,,ni Djipinga,niti bilo kog državnika .

Ali eto u srcu Srpske, u Banjaluci strah zavladao, ne zbog nekog neprijatelja sa strane. Neprijatelji su Srbi sami jedni drugima! Troši se bahato novac koga zaduzuju u ime svakog gradjanina kreditima, troši se muka i znoj radnika, seljaka, rudara i svih onih koji stvaraju materijalna dobra . Ovo nije parada Ponosa Republike Srpske ovo je Parada srama stranke SNSD i koalicije na vlasti kada sebe prikazuje kao jedinog spasioca Srbstva na kostima svih onih koji dadoše živote za slobodu Srpske.

Sebe stranka na vlasti prikazuje kao da ostali nisu Srbi i to je najveće urusavanje Srpske, jer su upravo pravi Borci za Republiku Srpsku bili članovi stranke SDS ,dok su ovi koji predvode SNSD bili šibicari i šverceri, većina duboko u pozadini gde se dobro i tada jelo i pilo a bogami i kralo!!! Borcima se u rovu davao tvrdi hljeb od 9 kora i klinčorba ko da su bili zarobljenici mathauzena , a ne Borci za slobodu s'puškom u ruci.

Pokret-Treći Blok pita vas dali i dalje ovakvima da dajete povjerenje, svi ovi na bini pod motom proslave Srpske su toliko bogati da njima samo Srpska kao Pravna uredjena Drzava može da smeta, zato oni izazivaju i obmanjuju ostatak gradjana u Bosni kako bi na lažima i sukobima svoj kapital zaštitili i zadržali, ako može još jednim ratom uvećali njihov kapital, jer njihov kapital je van Republike Srpske, dobro sklonjen u vidu nekretnina i zlatnih poluga i nekretnina. Zar nije smiješno da u eri atomskog naoružanja danas se u Srbskoj kao jaka Vojska prikazuje Protivpožarna služba i naravno narodna Policija koja samo ima zadatak da stiti te pljačkaše, a narod da satjeruje u torove i siromaštvo još veće, ako se pobuni. Izazivaju susjede, veličaju neku Veliku Srbiju na kojoj je 30.000 palo žrtava Srpske mladeži bas na takvim Poklicima kao što radi sadsnji predsjednik Srpske.

Nikada zapad a ni Rusija neće stati iza takve sulude opcije, jer su njihovi interesi mnogo veća založba na balkanu nego što je to mala Republika Srpska opljačkana , posvadjana svak sa svakim pa čak i Srbin sa Srbinom se neslaže zbog zavadjalačke politike SNSD-a. Dokaz da nijedna Stranka u Opoziciji nije došla na promovisanje Dodikove stranke i njega lično sa ovim postupkom .

Zašto da ih ne upitamo što ne promovišu Mlade inovatore, mlade Preduzetnike, Poljoprivrednike umjesto oklopnih Transportera da banjalukom maršira tehnika savremenih Traktora, sijačica, vršilica, rasne stoke, sajam zdrave hrane, takmičenje u pjesmi i riječi umjetnika, pisaca , pjesnika. To bi pokazalo da smo Srpska demokratska zemlja, a ne zemlja Topništva, oružja i Lopova koji ne vrijede ni pet para u savremenoj tehnologiji ratovanja. Šta bi bilo kada bi i ostatak u Bosni svojim paradama u Sarajevu sa Mudzahedinima zajedno držali Muslimani, U Mostaru hercegovci Hrvati sa svojim paravojnim formacijama ustaškim?! Dal bi se mi zapitali čemu vode ovakve parade izazova, umjesto kako sam nabrojao Ekonomske Parade za bolji život, nikoga nebi izazivale.

Zato dragi gradjani Vi koji ste dio najpoštenijeg sastava Srpske svojim otporom i uzvikom recimo STOP ovim ratnim huškašima
, pljačkašima za sva vremena. Na bini ste mogli videti ko sve stoji, da su to pretežno bivši i sadašnji iz Državne bezbijednosti koji su Pljačkaše i doveli na vlast ,da bi se i oni nafatirali kapitala velikog, a sada još i više, već 27 godina vladaju u Srpskoj, a prije toga mnogi i u Bosni kada je bila u sastavu exs YU. Oni su ti koji su svojim činjenjem ili nečinjenjem upravo razbijali i bivšu YU, danas nam bacaju Prašinu u oči i klasiraju nas kao izdajnike a njih za Srbe . Vrijeme je za promjene , a Pokret Treći Blok je tu da vam ukaže na sve zlobe ovakvih ne ljudi iz vlasti zaradi slasti.

 

POZDRAVLJA VAS POKRET-TREĆI BLOK.

Related posts

Leave a Comment