AKTUELNOSTI KRIMINAL NOVOSTI REGION 

BANJALUČKE OTIMAČINE : Terorističko pravosuđe (opet ) u akciji !!!

O BANJALUČKIM  OTIMAČINAMA IMOVINE LJUDI  od strane trenutne pljačkaroške vlasti Republike Srpske, njenih bliskih kriminalnouglednih* krugova i njenog pokrića terorističkoim  pravosuđem , mogli bi se pisati romani i snimati filmovi. Pa evo  samo nekih:

Čuvena filmska glumica Ružica Sokić je prije umrla no što je ostvarila pravo na otetu nasljednu imovinu.  Željko Vulić je štiteći svoju imovinu bio maltretiran, premlaćivan, hapšen i osuđivan. Sanja Popović je proglašavana ludom i drogerašicom kako bi joj imovina lakše bila opljačkana i oteta . Ovih dana slijedi* joj i sudska deložacija.

___________________________

Šta se sve dešavalo, dešava i tek će se dešavati  sa ljudima o kojima se ne piše i malo zna  …. Šta  SVE NAS očekuje sa ovakom narodu neprijateljskoj i teško represivnom vlašću i njenim terorističkim pravosuđem prestrašno je naslutiti AKO SE OVAJ PAKAO NE PREKINE !

___________________________

Lokalni moćnici iznad zakona: Za ponedjeljak zakazana deložacija Banjalučanke Sanje Popović

Izvod iz NAP. Patria  30.06.2017.

Banjalučanka Sanja Popović tvrdi za agenciju Patria da su joj lokalni moćnici oteli stan od 90 kvadratnih metara u atraktivnom dijelu Banja Luke, u naselju Starčevica, a Osnovni sud u ovom gradu njenu deložaciju zakazao je već za ponedjeljak.  Sanjin stan Sud je nedavno prodao za nešto više od 20.000 KM, a sve zbog navodnog duga prema Janku Triviću, bivšem visokopozicioniranom funkcioneru Vojske RS, koji je Sanju tužio jer je, kako tvrdi, ulagao u ovaj stan dok je on boravio u njemu za vrijeme rata u BiH i neko vrijeme nakon toga.

Sanja i njena porodica iz Banja Luke su se odselili …. 1993. godine, još dok su u BiH buktile ratne strahote.U njihov stan iste godine uselit će se Janko Trivić. Iselit će se desetak godina poslije, nakon što se Sanja vratila u Banja Luku, ali je Trivić od Sanje potraživao 8.000 KM za navodno ulaganje u stan dok ga je on koristio. Sanja novac nije željela isplatiti pa je dug, prema mišljenju sudinice Osnovnog suda u Banja Luci Raife Đumišić, sa kamatama narastao na više od 10.000 KM.

Za ponedjeljak su zakazali moju deložaciju – rekla je očajna Sanja za agenciju Patria, s nadom da će ipak uspjeti ‘oboriti’ prvostepenu presudu Suda. Njena majka je srčani bolesnik, pa se sada pribojava kako će sve podnijeti.

Ovo je očit primjer sile jačeg nad slabijim. Trivić ima nekoliko stanova i poslovnih prostora u Bana Luci i u Srbiji. Sada želi oteti i moj stan. Samo tražim da Sud pravično sagleda cijelu situaciju – kaže Sanja.

Vrijedan stan u atraktivnom dijelu Banja Luke, koji se procjenjuje na više od 150.000 KM, navodno je kupio prijatelj sina Janka Trivića, koji radi u Lutriji RS. U istom naselju kvadrat stana prodaje se u uglasima po cijeni od 1.500 KM.

 

Related posts

Leave a Comment