NOVOSTI 

10 SMRTNIH GRIJEHA REŽIMA !

POREĐENJE !

Postojeći režim se u potpunosti odvojio i od naroda i od boga. Oni su postali sami sebi svrha,svojoj pljački i pohlepi.

Tako da nije nimalo teško napraviti recimo poređenje između 10 božijih zapovesti i režima.

1. Ja sam Gospod Bog tvoj: nemoj imati drugih bogova osim Mene.
Režim: Naš bog je Milorad Dodik


2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika: nemoj im se klanjati, niti im služiti.
Režim: Naš idol i lik je gore pomenuti. nama se klanjajte i služite.


3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega
Režim: Kunemo ga li kunemo.


4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ: šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
Režim: Mi svaki dan svetkujemo, jer ionako ništa ne radimo.


5. Poštuj oca svojega i mater svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
Režim:Pa poštujemo, sve smo svoje debelo obezbjedili i dobro nam je. Ono što mi ne poživimo i ne doživimo naši će potomci.


6. Ne ubij
Režim: Hmmmmmmm………Milan Vukelić?!…Danijela Novaković?!……..


7.Ne čini preljube
Režim: Ako varamo cijeli narod, šta je preljub, sitnica.


8.Ne kradi
Režim: E tu smo eksperti; Farmland, Birač, Bobar banka, Boska, Šume Srpske, Robne rezerve,Javna preduzeća……………, a biće i Alumina, Ljubija, Elektroprivreda, Vode……………………..


9.Ne svedoči lažno na bližnjega svoga
Režim: Vi niste normalni. Ako smo toliko pokrali, šta je nama slagati, ma sitnica.


10.Ne poželi ništa što je tuđe.
Režim: HAHAHAHAHAHAHAHA !!!

 


Željko Bilić -POKRET TREĆI BLOK.

 

Related posts

2 Thoughts to “10 SMRTNIH GRIJEHA REŽIMA !”

  1. Nikola

    Ne znam ko zna ima koliko tih pokreta o organizacija za ljudska prava u ovoj zemlji. Svi se obraćaju građanima, radi kojih na ime postoje. Stalno se govori o problemima koje građani imaju sa režimom. Nema nikakve sumnje da ima ugroženih građna od režima ovakav kakav jeste. Nikada nisam čuo da neko je naveo neki primjer da mu je Bog zna šta neko iz ovih pokreta i organizacija da zaštiti od režima bilo u bilo kom pogledu. Ja mislim da bi ti pokreti trbali biti jaki i svakako imali šta raditi kada bi konkretnim primjerima mogli dokazati da čine dobra djela za građane. Ja Vas moli da mi odgovorite, unaprijed hvala

    1. Nenad

      Prije svega zelim se zahvaliti na posjeti nasem sajtu ! U ime Pokreta Treci Blok ! Hvala na pitanju . Pokret Treci Blok iako relativno mlada organizacija bar po zvanicnom osnivanje , ke afirmisana organizacija sa vec visegodisnjom aktivnoscu u borbi protiv nepravde i kriminala u svim slojevima naseg drustva. I to kroz dosadasnje aktivnosti i borbu svakog naseg clana pojedinacno medju kojima su uticajni intelektualci koje je sadasnja vlast gurnula u stranu ucutkavala kaznjavala pa i nepravedno optuzivala ,a sve u svrhu odrzavanja na vlasti. Humanost pozrtvovanost i zalaganje tih ljudi je javno i svako ko je clan Pokreta Treci Blok moze u svakom momentu vidjeti ko mu je istomisljenik i saborac u borbi protiv korupcije i tiranije ! U to ime pozivam vas da i dalje pratite i podrzavate nas rad i rezultati nece izostati ! S Postovanjem Pokret Treci Blok

Leave a Comment